Skip to main content

Herman Verbruggen| kraM

Zaterdag 16 november 2024 | Oudenburg
Zondag 8 december 2024 | Kortemark

Eindelijk! Het werd tijd! Herman Verbruggen – Markske uit FC De Kampioenen – komt dit najaar met een volwaardige en – wat had u gedacht – bijzonder geestige zaalshow. En wat voor één!

Hij koppelt het intrigerende en boeiende verhaal van FC De Kampioenen aan het dagdagelijkse leven en vraagt zich af hoe het hem en het publiek zou vergaan zijn mocht hij in een ander beroep terecht zijn gekomen.

De rode draad doorheen de voorstelling (daar kunnen en willen we echt niet onderuit) is het unieke verhaal van FC De Kampioenen. Geestige anekdotes , nooit onthulde geheimen en verrassende weetjes over de langstlopende en meest succesvolle sitcom van Vlaanderen.

Zonder vierde wand, in volle interactie met de zaal krijgt het publiek de kans om al zijn hangende en prangende vragen te stellen aan de man die in 33 jaar van acteur promoveerde tot dé grootste en bekendste tv-kluns van Vlaanderen.

Maar het had ook anders kunnen lopen. Bij hem en – nu wordt het pas echt interessant – bij iedereen in de zaal… Herman heeft niet stilgestaan de laatste 40 jaar: een creatief bedrijf geleid, accordeonles gevolgd, biotechniek gestudeerd, straattheater gespeeld, scoutsleider en verkoper geweest. Maar die ene rol in FCDK heeft hem bekendheid en populariteit gegeven. Wat als hij met iets anders bekend zou zijn geworden? En wat als blijkt dat de helft van de zaal eigenlijk vol onontgonnen talenten zit…?

ZA 16.11.2024
20u00 | Oudenburg

TICKETS OUDENBURG

ZO 08.12.2024
20u00 | Kortemark

TICKETS KORTEMARK